Ne plimbăm cu vaporașele de Ziua Timișoarei

Ne plimbăm cu vaporașele de Ziua Timișoarei

- in Administratie, Locale, Stiri
0
vaporase

De Ziua Timișoarei se va circula cu vaporașele. Conform primarului Nicolae Robu s-a primit Ministerul Transportuirlor și-a dat acordul, încă verbal. Plimbările vor fi gratuite.

Avem reconfirmarea Ministerului Transporturilor, deocamdată tot verbal, dar ne-au promis că o se ne dea și un document, că vom putea naviga cu vaporașele în 3, 4 și 5 august, de Ziua Timișoare. Se va circula gratuit, sunt convins că va fi foarte multă lume care va dori să se plimbe cu vaporașele, cum s-a întâmplat și în 2016, când le-am mai folosit în regim de testare. Una dintre nave, vom anunța care, o să fie destinată delegațiilor pe care le avem. Probabil că vom avea trei vaporașe care vor circula. În momentul în care se termină cu plimbările de protocol, introducem și acea navă care la început e dedicată pentru asta în circuitul obișnuit”, a spus marți, 31 iulie, primarul Nicolae Robu.

În perioada 3-5 august, de zilele orașului, pe Bega vor fi trei vaporașe. “Nu cred că se justifică să fie introduse toate cele șapte vaporașe. Mai analizăm, să vedem. Ele trebuie să intre acum într-o procedură de testare, nu s-a mai navigat cu ele din 2016. Ele vor trebui testate până în 3 august și noi ne gândeam la trei nave, dar nu e nimic bătut în cuie. Personal avem pentru mai multe”, a mai spus Robu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *