Muzeul Național al Banatului propune un concurs foto – “Cea mai frumoasă casă din Banat”

Muzeul Național al Banatului propune un concurs foto – “Cea mai frumoasă casă din Banat”

- in Actualitate, Cultura, Locale, Social, Stiri
0

Muzeul Național al Banatului îi invită pe pasionații de fotografie la concursul “Cea mai frumoasă casă din Banat”. Concursul se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă.

Așteptăm fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea mai frumoasă casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele. Data de 1 decembrie e ziua în care vor fi anunțați câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie 2020“, transmit reprezentanții Muzeului Național al Banatului.

Fotografiile cu cele mai frumoase case din Banat vor fi premiate.  Premiile constau în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 6000 lei, și vor fi împărțite astfel: locul I: 3.000 lei; locul II: 2.000 lei și locul III: 1.000 lei.

Cei care vor juriza fotografiile sunt: Marius Cornea – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul care își va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de Facebook a Muzeului Național al Banatului.

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2021. Marea Câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021“, mai spun reprezentanții muzeului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *