Multe flori, emoții și zâmbete, la Școala nr. 2 din Timișoara, cu prilejul începerii noului an școlar

Multe flori, emoții și zâmbete, la Școala nr. 2 din Timișoara, cu prilejul începerii noului an școlar

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Multe flori, multe emoții, zâmbete și bucurie au fost, luni 10 septembrie, la Școala gimnazială nr. 2 de pe strada Mureș nr. 8 din Timișoara, cu prilejul începerii noului an scolar 2018 -2019.

La eveniment au participat elevii, profesorii și invitații: reprezentanții autorităților administrației locale și ai Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Amintim că toți elevii Școlii nr. 2 desfășoară cursurile de învățământ dimineața. Clasele pregătitoare și copiii din clasele a IV a învață în noua clădire modernizată în condiții foarte bune de pe str. Islaz nr. 44 -46, iar elevii din clasele I –III și V –VIII învață la sediul central al unității școlare de pe strada Mureș nr. 8, din Calea Șagului. Școala nr. 2 împreună cu grădinița numără 900 de elevi.

Prof. Alina Miuț, directoarea Școlii gimnaziale nr. 2, a avut următorul mesaj către elevi, părinți și profesori: “După aproape trei luni de vacanță, în care sunt sigură că ne-am odihnit cu toții, ne-am relaxat și ne-am încărcat bateriile, ne reîntâlnim astăzi, pentru a porni pe un nou drum. Este un an școlar în care sunt sigură că vom avea parte de momente frumoase, vom avea multe rezultate bune și foarte bune și ne vom simți minunat. Am încheiat anul școlar 2017 -2018 cu o multitudine de rezultate bune. Copiii noștri au participat la concursuri unde au obținut rezultate excelente și ne-au făcut mândri că suntem dascălii lor. Am organizat activități extrașcolare, unele în premieră altele cu tradiție și am încercat astfel să întârim legătura între școală și familie. Începem anul școlar cu un efectiv de 665 de elevi, repartizați în 27 de clase, 16 sunt pe nivelul primar, iar 11 pe nivelul gimnazial. Elevii din clasele pregătitoare vin cu multe emoție și, cu siguranță, sunt nerăbdători să ne cunoască, dar și noi pe ei”.

Gh. M.