Motociclistul teribilist din Arad, amendat de polițiști

Motociclistul teribilist din Arad, amendat de polițiști

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Un motociclist din Arad a fost amendat cu 3.400 de lei după ce a trecut în viteză prin fața trenului și a făcut un gest obscen, mai exact i-a aratat degetul mijlociu mecanicului de locomotivă. Totul a fost filmat si astfel polițiștii l-au identificat pe teribilist.

Polițiștii rutieriști au reușit să-l identifice pe motociclist, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Horia. Acesta a fost amendat conform legii privind circulația pe drumurile publice cu 2.900 de lei și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a orfinii și liniștii publice cu 500 de lei. De asemenea, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru  90 de zile.

În urma apariţiei în mass-media a unui material video despre un tânăr care nu respectă semnalele acustice şi luminoase la o trecere la nivel cu cale ferată, în municipiul Arad, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, reuşind identificarea tânărului şi luarea măsurilor legale. În fapt, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 09,45, o persoană a condus o motocicletă pe Calea Şiriei din municipiu, în direcţia Horia, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, depăşind autoturismele staţionate, trecând peste liniile de tren. După ce a efectuat trecerea peste calea ferată, s-a oprit şi a săvârşit gesturi obscene către mecanicul de tren, după care şi-a continuat drumul”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Arad.