Motivul incredibil pentru care cei doi minori din Timiș au ucis un taximetrist și i-au furat mașina

Motivul incredibil pentru care cei doi minori din Timiș au ucis un taximetrist și i-au furat mașina

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Apar noi detalii în cazul taximetristului din Lugoj în vârstă de 77 de ani care a fost ucis cu sălbăticie de doi minori, de 15 și 17 ani, la mijlocul lunii iunie, iar apoi i-au aruncat trupul la marginea unei păduri.

Potrivit procurorilor, cei doi adolescenți din comuna Darova au recurs la acest gest cu gândul de a face rost de o mașină pentru a fugi de acasă.

În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din loc. Darova, jud. Timiș. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona feței, a gâtului și a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timișoara. Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018“, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Luni, 25 iunie,  cei doi adolescenți au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat în scop de folosință.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *