Motiunea de cenzura USR PLUS – AUR il poate readuce pe “USR-istul” Draganescu in functia de prefect de Timis

Motiunea de cenzura USR PLUS – AUR il poate readuce pe “USR-istul” Draganescu in functia de prefect de Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului a USR PLUS și AUR ar putea aduce și schimbarea prefecților și subprefecților useriști. Premierul Florin Cîțu se gândește la această “oportunitate”. Cîțu a făcut apel la onoare, mai ales că pe vremea lui Dragnea, miniștrii și-au dat demisia pentru a nu se da jos de la guvern pe ei.

Analizez această oportunitate, eu vorbesc de onoare. Eu cred că atunci când te întorci împotriva propriului guvern și împotriva propriei persoane pentru că încă sunt membri în guvern, ceea ce iarăși este un lucru bizar. Repet, când Dragnea și-a dat propriul guvern jos, miniștrii au demisionat. Deci nu s-au votat pe ei să se dea jos din guvern. Cel puțin acolo, se pare că la PSD a fost mai multă onoare. Eu fac apel întotdeauna la onoare când e vorba de politică. Așteptăm să vedem“, a spus Florin Cîțu.

Cîțu este de părere că cei de la USR nu au încredere în proprii oameni din moment ce au depus o moțiune împotriva guvernului.

Cred că atunci când iei o astfel de decizie înseamnă că nu ai încredere în proprii oameni. Deci se pare că USR a decis că proprii miniștri nu au făcut o treabă bună. Eu nu am spus că toți nu au făcut o treabă bună, doar unii dintre ei nu au făcut o treabă bună, dar se pare că cei de la USR spun că niciun ministru nu a fost bun de la USR“, a mai spus Cîțu.

Dacă va fi susținut un guvern minoritar PNL, probabil prefectul USR, Zoltan Nemeth va zbura din funcție. Însă ar putea reveni la “butoane” actualul subprefect PNL, Ovidiu Drăgănescu. Cel care în campania electorală pentru alegerile locale îl susținea pe pagina sa de Facebook pe useristul Dominic Fritz la funcția de primar. Drăgănescu “se face” acum că nu-i mai plac cei de la USR PLUS, deși mama copiilor săi este mare susținătoare a useriștilor. Ovidiu Drăgănescu a mai fost prefect de Timiș în perioada în perioada 2005-2009.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *