Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă la mâna lui Freddy Simonis

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă la mâna lui Freddy Simonis

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Pro România susține că va vota pro moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Adrian Pau, deputat Pro România, ar vrea să știe ce fac cei patru deputați ai minorităților din Timiș. Deocamdată doar reprezentantul minorității germane, Ovidiu Granț, a anunțat că susține moțiunea de cenzură, iar de ceilalți…. nu se știe nimic.

Noi, Pro România, am decis să susținem moțiunea de cenzură. Vom vota pentru demiterea Guvernului Dăncilă. Timișul are patru deputați ai minorităților naționale care nu știu ce fac și care va trebui să își asume să ne spună dacă votează alături de toți parlamentarii sau rămân alături de PSD. Eu cred că acele comunități care i-au trimis în Parlament ar trebui să știe”, a spus deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau.

Parlamentarul de Timiș spune că dacă moțiunea nu trece, va fi cu ajutorul lui Alfred Simonis, care joacă un rol important ca lider de grup al PSD în Camera Deputaților. Mai exact, cât de bine negociază cu restul parlamentarilor ca moțiunea să nu treacă.

Dacă acest Guvern rămâne, un rol important l-a jucat Alfred Simonis. Freddy, colegul nostru din PSD Timiș. El este liderul de grup și cel care poartă în momentul de față cele mai multe discuții cu parlamentarii pentru a putea să susțină în continuare Guvernul Dăncilă. El este un apărător al acestui Guvern, nu știu dacă este bine sau nu să rămână. Freddy este legat de acest Guvern. Nu știu dacă este un examen, până la urmă este o pistă de lansare. Dacă rămâne doamna Dăncilă, Freddy va avea un viitor politic strălucit”, a mai spus Pau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *