Momente penibile la Timisoara cu doi ministri penibili

Momente penibile la Timisoara cu doi ministri penibili

- in Locale, Slider, Stiri
0

Situație penibilă vineri la Consiliul Județean Timiș. Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Telecomunicațiilor, Lucian Bode a venit în vizită la Timișoara pentru o prezentare a obiectivelor de infrastructură din județul Timiș, stadiul și evoluțiile recente, precum și perspectivele de implementare ale unor noi proiecte care să conducă la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județul Timiș. Penibil este că liberalii “au uitat” să-l invite și pe președintele CJ Timiș, în condițiile în care președintele CJ Arad era prezent la eveniment.

Prezentarea a avut loc la Palatul Administrativ, în Sala Revoluției, unde a ajuns, după o întârziere de 30 de minute și ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. La întâlnirea “de partid” au participat prefectul de Timiș, Liliana Oneț, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, europarlamentarul Gheorghe Falcă, primarul din Arad, prefecții de Hunedoara și Caraș-Severin. De asemenea, a participat și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Marinel Cionca.

Culmea este că președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra (PSD) nu a fost invitat la eveniment deși au fost prezentate proiectele de infrastructură rutieră din județul Timiș.

Călin Dobra nu s-a lăsat și a mers la “întâlnirea de partid” neinvitat. Nu a avut loc să stea la masă cu oficialii, dar s-a așezat în lateralul sălii și a urmărit prezentarea. Apoi s-a ridicat și în drum spre ieșire, a cerut permisiunea să intervină.

Vreau să vă spun bine ați venit în județul Timiș. Am ținut să vin și neinvitat datorită faptului că discutăm despre proiecte importante de dezvoltare pentru județul Timiș, proiecte care pe parcurs vor veni spre avizare și la CJ, prin arhitectul șef. Vă asigur de toată deschiderea și sprijinul pentru dezvoltarea acestor proiecte. Vă doresc succes în implementare și regret că nu am fost invitat la o astfel de întâlnire extrem de importantă. Legat de situația cu inundațiile, parte din documentație a fost semnată. Alte documente am solicitat să fie modificate pentru că au fost întocmite greșit. Sunt la mine pe birou, nesemnate încă de doamna prefect, dar vă asigur că de mine vor fi semnate”, a spus Dobra. După care a părăsit sala.

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț (PNL) a spus că nu au fost invitate decât persoanele care aveau de prezentat proiectele și care au semnat protocolul. Președintele CJ Arad nu a avut nici de prezentat proiecte și nici de semnat protocolul, dar l-a însoțit pe primarul de Arad.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *