Moment special de Ziua Națională a României, la Timișoara. Un pompier a ieșit din rând și și-a cerut iubita în căsătorie

Moment special de Ziua Națională a României, la Timișoara. Un pompier a ieșit din rând și și-a cerut iubita în căsătorie

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Ziua Națională a României va avea o altă importanță pentru un cuplu din Timișoara. Andrei un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat și-a cerut iubita pe Ana-Maria de soție.

Andrei a avut un 1 decembrie plin de emoție după ce a fost în fruntea gardei la parada militară, iar mai apoi să-i pună marea întrebare iubitei în fața colegilor de la ISU Timiș.

Astăzi, într-o zi plină de emoții și istorie, colegul nostru Andrei a condus Garda portdrapel a inspectoratului la activitățile prilejuite de Ziua Națională a României. Pe tot parcursul zilei, inima i-a bătut cu putere în piept, dar nu doar pentru că a defilat sub privirile miilor de timișeni prezenți la eveniment, ci pentru că știa ce urmează. Plin de emoții și timid, dar hotărât, Andrei le-a spus tuturor colegilor care au defilat astăzi: “Băieți, am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să îmi cer prietena de soție, mă ajutați să facem un eveniment de neuitat pentru ea?”. Și cum pompierii lucrează cel mai bine în echipă, i-au răspuns prompt “Se rezolvă, domnule sublocotenent! Doar spuneți-i să vină în parc ca să faceți niște poze, iar noi organizăm restul”. Și s-au organizat exemplar. Totul a decurs conform planului, iar “Da”-ul rostit i-a entuziasmat chiar și pe trecători care s-au oprit să aplaude. Felicitări și Casă de piatră Andrei și Ana-Maria!”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *