Moment emotionant la Spitalul Victor Babes! Medicii intampinati cu girofare aprinse si aplauze

Moment emotionant la Spitalul Victor Babes! Medicii intampinati cu girofare aprinse si aplauze

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Moment emoționant miercuri seara la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș. Pompierii, polițiștii și jandarmii au aprins girofarurile și au pornit sirenele în semn de solidaritate pentru medicii, asistentele și toți cei care duc lupta cu pandemia.

Personalul medical i-au întâmpinat cu aplauze și zâmbete de bucurie, pe sub masca de protecție. ”A fost un gest foarte emoționant”, a spus Voichița Lăzureanu, managerul spitalului. De asemenea la Spitalul Judeţean Timişoara a fost creată o mare inimă numai din lumini.

 

La inițiativa Asociației Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii salvatorii, jandarmii și polițiștii s-au alăturat campaniei “Luminează orașul prin ține!”, menită să transmită un mesaj de solidaritate cu cei care se află în linia întâi în lupta cu pandemia COVID-19.

SUNTEM ALĂTURI DE TOȚI COLEGII DIN PRIMA LINIE!Ne alăturăm și noi inițiativei Asociației „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii” și în semn de solidaritate pentru toți colegii noștri din teren și pentru toți colegii din celelalte instituții aprindem semnalele luminoase ale autospecialelor de intervenție.Împreună vom reuși!

Publicată de ISU Timiș pe Miercuri, 8 aprilie 2020