Mobilă de calitate la cele mai bune prețuri, la Centrul Regional de Afaceri. Care sunt noutățile expoziției

Mobilă de calitate la cele mai bune prețuri, la Centrul Regional de Afaceri. Care sunt noutățile expoziției

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
expomobila

Piese de mobilier pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, dar și saltele, perne, decorațiuni, și nu numai, pot fi admirate și achiziționate de la ExpoMobila. Este vorba de cea de-a doua ediție a expoziției naționale de piese de mobilier organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Expoziția și-a deschis porțile la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, iar cei care îi trec pragul sunt așteptați cu oferte speciale la majoritatea produselor expuse.

Printre vedetele expoziției se numără un pat inteligent care face masaj după o singură apăsare de buton, o pernă cu gel care reglează temperatura corpului uman sau o saltea cu aloe vera ideală pentru cei care au probleme cu coloana vertebrală.

Printre produsele expuse în cadrul expoziției se numără dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

În total, sunt prezenți în cadrul expoziției ExpoMobila peste 30 de producători, toți români, iar prețurile sunt reduse la unele produse chiar și cu 50%.

Expoziția este deschisă în perioada 3 – 6 noiembrie, intrarea este liberă, iar programul de vizitare este între orele 10.00 – 20.00, doar duminică programul este între 10.00 – 18.00.