MMTG din Timișoara oferă soluții despre cum să îți protejezi copilul de pericolul drogurilor

MMTG din Timișoara oferă soluții despre cum să îți protejezi copilul de pericolul drogurilor

- in Locale, Social, Stiri
0
droguri

Comunitatea MMTG Timișoara – Mămicile Mai Tari Ca Google – este alaturi de comunitate și organizează un nou eveniment gratuit, destinat părinților și adolescenților.

Motivația mămicilor: «Pe zi ce trece, vedem din ce în ce mai mulți părinți îngrijorați de perspectiva îngrozitoare că ai lor copii ar putea ajunge să consume droguri sau substanțe interzise. Chiar și aici, pe grupul nostru, au fost mame care au ridicat această problemă și care au întâlnit, prin parcuri, pe stradă sau pe lângă scări de bloc, tineri aflati sub efectul unor substanțe halucinogene. Adolescența este, prin definiție, o perioadă vulnerabilă, în care copiii noștri pot fi atrași cu o oarecare ușurință în diverse astfel de acțiuni care le-ar putea face rău. Este îngrozitor pentru un părinte să își vadă copilul marcat de consumul substanțelor interzise….. Pentru că ne dorim să fim cât mai informate, să prevenim astfel de situații și, totodată, să știm cum să le recunoaștem, am decis să organizăm o dezbatere pe această temă intitulată «Eu și copilul meu. Cum să îți protejezi copilul de pericolul drogurilor».

Parteneri în organizarea evenimentului, alaturi de MMTCG, sunt Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timiș și Fabrica de Haz, care va gazdui evenimentul.

La întâlnire sunt invitați toți cei interesați – mămici, tătici și copii cu vârsta peste 12 ani, marți, 18 iunie, de la ora 18.00, la locul de joaca Fabrica de Haz, de la etajul IV al magazinului Bega din Timișoara.

Participarea la aceasta întâlnire este gratuita.