Mitropolitul Banatului, sprijin pentru o familie cu nouă copii din Timiș. Cum i-a ajutat FOTO

Mitropolitul Banatului, sprijin pentru o familie cu nouă copii din Timiș. Cum i-a ajutat FOTO

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Mitropolitul Banatului a dat din nou o mână de ajutor unei familii sărace din județul Timiș. De data aceasta, IPS Ioan Selejan a sprijinit o familie cu nouă copii, pe trei dintre aceștia i-a  botezat la sfârșitul lunii trecute, în biserica din satul Murani. Această familie a fost ajutată încă de anul trecut, când Mitropolitul Banatului a construit o casă pentru familia Chie.

După încreștinarea celor trei micuți, IPS Ioan Selejan, însoțit de mai mulți preoți, a venit în noua casă, unde le-a oferit tuturor membrilor familiei îmbrăcăminte și alimente.

Pentru a asigura și pe viitor îngrijirea copiilor, Mitropolitul Banatului a oferit și o sumă de bani familiei Chie la magazinul din sat, pentru a asigura alimentele de bază întregii familii. “De asemenea, a mai fost identificată încă o familie nevoiașă, familia Almași, ce are cinci copii, și care locuiesc într-o casă degradată, neavând nici măcar curent electric, de mai mulți ani. Părintele Mitropolit Ioan a oferit și acestei familii articole de îmbrăcăminte și alimente de primă necesitate, un ajutor financiar pentru a asigura și pe mai departe hrana cea de toate zilele și a afirmat: „ne vom îngriji să introducem curentul electric și în această casă în care s-au născut acești copii, ce au deschis ochii în întuneric”, transmite Mitropolia Banatului.

Până în prezent, s-au construit opt case în mai multe parohii din Arhiepiscopia Timișoarei, și alte două sunt în curs de finalizare până la sfârșitul anului, pentru familii sărace din județul Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *