Mitropolitul Banatului, către premierul Grindeanu: “Facem trafic sfânt și binecuvântat de influență”

Mitropolitul Banatului, către premierul Grindeanu: “Facem trafic sfânt și binecuvântat de influență”

mitropolitul banatului

Mitropolitul Banatului a fost pus pe glume vineri, 7 aprilie, la Consiliului Județean Timiș, unde a participat la ceremonia organizată la aniversarea a 25 de ani de activitate a instituției.

IPS Ioan Selejan a luat cuvântul în timpul evenimentului pentru a-i transmite premierului Sorin Grindeanu că va face…trafic de influență “sfânt și binecuvântat”.

“Domnul premier, spuneați că n-ați dori să mergeți prin județe să tăiați panglici, iar eu v-aș ruga să tăiați cât mai multe panglici tricolore prin județe și să nu tăiați niciun cap al vreunei căpetenii locale din județele pe care le veți vizita. Domnule prim-ministru, știu că există încă în legislație să nu faci trafic de influență, însă eu cred că toți bănățenii, astăzi, o să vă facem trafic de influență. Pe toți o să ne găsiți la ușa biroului dvs. făcând trafic sfânt, binecuvântat de influență pentru această zonă. Puteți deja să ne anunțați pe table la DNA, că toți vom avea păcatul acesta”, a spus mitropolitul Banatului, iar publicul din sală a izbucnit în râs.

De asemenea, IPS Ioan Selejan a avut și un mesaj pentru Călin Dobra, căruia i-a transmis să sprijine proiectul Timișoara – Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

“Vă îndemn ca atunci când se intră în instituția asta, niciunul să nu mai intrați și să aveți în buzunar vreun carnet de partid. Mi-aș dori ca aceste carnete de partid să le țineți ca amintire, să le arătați copiii voștri, iar în aceste instituții civice să intrați cu suflet, iar inima să vă bată pentru această regiune”, a mai precizat mitropolitul Banatului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *