Mitropolia Banatului oferă în continuare ajutor pe timp de pandemie

Mitropolia Banatului oferă în continuare ajutor pe timp de pandemie

- in Locale, Social, Stiri
0

Parcă pentru a demonstra că faptele îi susțin vorbele, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în timpul Postului Paștelui, Mitropolia Banatului continuă șirul faptelor bune menite să îi susțină pe combatanții care se confruntă de bune săptămâni cu pandemia determinată de Covid-19. Prin purtarea de grijă a ÎPS Părinte Ioan, Mitropolia Banatului a donat recent circa 2 tone de mezeluri mai multor spitale și instituții publice timișene ce gestionează programe și măsuri de asistență socială în domeniul protecției copilului, al familiei, al persoanelor singure, vârstnice sau cu dizabilități, cât și al protecției altor grupuri vulnerabile, indiferent de credința lor.

Au beneficiat de acest ajutor instituții precum: Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Federația „Caritas” a Diocezei Timișoara, Serviciul de Ajutor Maltez Și Fundația Timișoara ’89. Toate aceste instituții acordă servicii sociale de calitate persoanelor aflate în situație de criză din punct de vedere social, economic şi medical, inclusiv victimelor violenței domestice, bătrânilor cu boli cronice și venituri precare ori persoanelor fără adăpost. Totodată, reprezentanții Mitropoliei Banatului au oferit și 350 de viziere de protecție împotriva infectării cu noul virus.

Actuala donație se alătură celor anterioare, însă în aparatură medicală, bani, hrană, lenjerii de pat pentru spitalele din judeţ.

Patricia Ștefan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *