Mitropolia Banatului – donație de echipamente de protecție anti-Covid, la Spitalul de Psihiatrie Jebel

Mitropolia Banatului – donație de echipamente de protecție anti-Covid, la Spitalul de Psihiatrie Jebel

- in Locale, Social, Stiri
0

Mitropolia Banatului, prin Arhiepiscopia Timișoarei și cu Fundația Filantropia, a demarat o acțiune de donație de echipamente de protecție pentru Spitalul din Jebel.

Răspunsul centrului eparhial a venit datorită creșterii ratei de infectare a pacienților din acest spital, care în ultima perioadă se confruntă cu apariția unui focar de Covid 19.

Totodată, grija bisericii se îndreaptă și către personalul medical și auxiliar care își desfășoară activitatea în această unitate spitalicească.

Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, arhiepiscopul Timișoarei și mitropolitul Banatului, la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel, a fost organizat un nou transport de echipamente de protecție, măști, combinezoane, lenjerie, ochelari, precum și scaune pentru persoanele cu dizabilități.

Membri ai Fundației Filantropia, alături personal din cadrul sectorului social al eparhiei, s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor acestei instituții medicale din județul Timiș.

Arhiepiscopia Timișoarei, prin grija părintelui mitropolit Ioan, va continua să desfășoare și alte activități de ajutorare, precum și acțiuni filantropice, în spitale și așezămintele sociale din județul Timiș. Toate acestea vin să completeze necesarul de echipamente de protecție și alte materiale igienico-sanitare utile în această perioadă pentru unitățile care asigură servicii sociale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *