Mitropolia Banatului a donat peste 10.000 de ouă sărmanilor din Timiș

Mitropolia Banatului a donat peste 10.000 de ouă sărmanilor din Timiș

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
mitropolitul banatului

Un nou gest demn de toată lauda a fost făcut de Mitropolia Banatului. Astfel, în preajma sărbătorilor pascale, prin grija mitropolitului ÎPS Ioan Selejan, au fost distribuite peste 10.000 de ouă mai multor spitale și instituții publice din județul Timiș. Acestea desfășoară programe de asistență socială în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilități, precum și a altor grupuri vulnerabile, dar pentru care acest ajutor este de un real folos în aceste zile.

În pofida dificultăților sociale și economice pe care le traversăm, pe lângă activitatea socială desfășurată, misiunea Bisericii este aceea de a ruga pe bunul Dumnezeu să-și reverse darurile Sale peste noi toți. Au beneficiat de ajutorul Mitropoliei Banatului Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului Timiș și Federația Caritas a Diocezei Timișoara“, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

Cele peste 10.000 de ouă au fost donate persoanelor sărmane prin intermediul programului “Gustul Binefacerii”, implementat în urma colaborării dintre Patriarhia Română și Auchan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *