Mitropolitul Banatului: Familia creștină, un proiect național de țară

Mitropolitul Banatului: Familia creștină, un proiect național de țară

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
mitropolitul banatului

Este a doua zi în care se organizează referendumul pentru familie, iar în continuare prezența la urne este extrem de slabă. Potrivit datelor făcute publice de Autoritatea Electorală Centrală, prezența la urne în România este de doar 7,24%, iar în județul Timiș – 7,41%.

Dacă în această dimineață, a votat la referendum primarul Nicolae Robu, în jurul orei 13.00, s-a prezentat la secția de votare deschisă la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” și mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan, care consideră familia creștină cel mai important proiect de țară.

Am votat pentru susținerea celui mai important proiect de țară, familia. Familia creștină este cel mai important proiect de țară existențial pentru noi, românii. Dacă acest proiect de țară eșuează, înseamnă că România ar putea să cadă din istorie. De aceea, acest proiect național de țară, familia, trebuie susținut și de noi și de cei care vor veni după noi. Eu sunt călugăr, nu am familie, și totuși am venit să susțin acest proiect de țară, am venit ca să îmi cinstesc părinții. De aceea, nu numai pe părinții mei îi cinstesc, ci pe toți părinții și pe toate familiile de români care de-a lungul istoriei au dat oameni de cinste aici, în țara de la poalele Carpaților, România noastră”, a afirmat ÎPS Ioan Selejan, după ce a votat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *