MINUNEA făcută de un pompier din Timișoara pentru o fetiță care aproape s-a înecat într-un bazin de înot

MINUNEA făcută de un pompier din Timișoara pentru o fetiță care aproape s-a înecat într-un bazin de înot

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
pompier ilie gheorghe

Un pompier din Timișoara a făcut o minune pentru o fetiță care era aproape să-și piardă viața într-un bazin de înot din oraș. Ilie Gheorghe s-a aflat, vineri seara, în mijlocul unei situații de urgență, chiar dacă nu se afla la serviciu.

Bărbatul era împreună cu soția și cei doi copii la un bazin de înot din Timișoara și a reușit să redea dreptul la viață micuței care era să se înece. Potrivit reprezentanților ISU Banat, băiatul pompierului a observat o fetiță care plutea la suprafața apei, iar imediat un bărbat care se afla în apă a scos-o pe marginea bazinului.

Subofițerul, care are și pregătire de paramedic, s-a deplasat imediat lângă fetiță pentru a evalua starea acesteia. Pompierul a constatat că fetița nu respira și nu avea puls, fapt pentru care a început manevrele de resuscitare. După aproximativ zece minute, a sosit și un medic, client al piscinei, care a continuat manevrele salvatoare de viață până la sosirea echipajului SAJ Timiș.

“Fetița a fost resuscitată cu succes, ulterior fiind internată la secția de terapie intensivă a spitalului de copii Louis Țurcanu. Interesat de starea ei, colegul nostru a mers la spital a doua zi, iar bucuria și emoția și-au făcut apariția când a găsit-o jucându-se în salon. Pentru profesionalismul şi modul exemplar în care a acționat, plutonierul adjutant Ilie Gheorghe a fost felicitat de conducerea ISU Timiș, fiind demn de mulțumiri în fața întregului personal al unității”, transmite ISU Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *