Ministrul Turismului promite sprijin pentru proiectul Timisoara 2021

Ministrul Turismului promite sprijin pentru proiectul Timisoara 2021

- in Administratie, Cultura, Locale, Slider, Stiri
0

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a aflat luni, 30 septembrie, la Timișoara, unde a promis că va sprijini proiectul pentru anul 2021, când vom deține titlul de Capitală Culturală Europeană. În acest sens, la sediul Consiliului Județean Timiș a fost semnat un protocol de colaborare între Asociația TM2021 și Ministerul Turismului.

Cred că semnarea acestui acord cu Ministerul Turismului este foarte important pentru că Timișoara Capitală Culturală Europeană nu este doar un proiect cultural, ci unul menit să atragă turiști pentru Timișoara și pentru regiune. Prin semnarea acestui parteneriat vom beneficia de prezența la târguri naționale și internaționale și vom putea promova proiectul Timișoara 2021, județul Timiș, dar și regiunea. Proiectul Timișoara 2021 este un proiect al orașului, dar reprezintă și România, județul Timiș și regiunea de vest a României”, a declarat Simona Neumann, directorul executiv al Asociației TM2021.

De asemenea, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a precizat că, în urma semnării acestui protocol de colaborare, ”vom asigura promovarea proiectului Timișoara 2021 prin toate mijloacele pe care ministerul le are”.

Totodată, Călin Dobra, președintele CJ Timiș, a afirmat că prin intermediul acestui protocol, ”atracțiile județului nostru și ale Timișoarei beneficiază de o mai mare vizibilitate pentru că urmează să fie prezentate la toate târgurile de turism la care vor merge reprezentanții României și implicit ai Ministerului Turismului”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *