Ministrul Transporturilor: Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, deschis in doua saptamani

Ministrul Transporturilor: Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, deschis in doua saptamani

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Vești bune pentru șoferi. Ministrul Transporturilor a anunțat, la Deva, că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, cuprins între localitatea Ilia și nodul rutier de la Holdea, ar putea fi deschis în aproximativ două săptămâni. Asta în condițiile în care expertiza comandată de Compania Națională de Infrastructură Rutieră se apropie de finalizare.

Expertiza este spre finalizare. Cum s-a finalizat, deschidem lotul. Deci, e o problemă de, aş spune, două săptămâni pentru a deschide lotul 3”, a precizat ministrul Transporturilor, potrivit Agerpres.

El a vizitat vineri dimineaţa lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva şi a menţionat că fisura din carosabil, prezentă în apropierea nodului de la Holdea, s-a extins.

„Fisura s-a extins. Deci, aş spune că am avut dreptate prin deciziile pe care le-am luat la nivelul companiei (CNAIR) şi la nivelul ministerului. Vom da drumul traficului pentru că odată finalizată expertiza, vom avea volumul lucrărilor care trebuie făcute pe acest lot”, a explicat Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai spus că vor exista restricţii pe anumite porţiuni de pe lotul 3, deoarece sunt locuri în care se impune acest lucru din cauza carosabilului.