Ministrul Transporturilor, la Timișoara: “La sfârșitul lunii octombrie anunțăm constructorul de la Centura Sud”

Ministrul Transporturilor, la Timișoara: “La sfârșitul lunii octombrie anunțăm constructorul de la Centura Sud”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
razvan cuc

Ministrul Transporturilor a venit, astăzi, cu vești bune la Timișoara. Răzvan Cuc a precizat că există mari șanse ca la sfârșitul acestei luni, să fie anunțat constructorul Centurii de Sud. Potrivit ministrului Transporturilor, 12 firme doresc să realizeze centura, iar Cuc speră să nu fie depuse contestații după ce va fi anunțat numele companiei câștigătoare.

Este și treaba presei să ajute autoritățile pentru a-i promova pe cei care fac contestații. Documentațiile sunt întocmite cum trebuie. Dacă cineva vrea să facă contestație, poate să facă, dar să o facă întemeiat . De foarte multe ori, sunt contestații care se elaborează înainte de finalizarea procedurii de deschidere a ofertelor, pentru că sunt firme care nu au timpul necesar să se pregătească pentru a participa la licitație. Acest lucru nu mi se pare normal. Dacă ești o firmă serioasă, te pregătești“, a declarat Răzvan Cuc.

Potrivit ministrului Transporturilor, în cazul în care toate lucrurile se desfășoară fără probleme și nu vor fi depuse contestații, “la finele lunii octombrie anunțăm numele câștigătorului licitației. Vedem ce va fi după“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *