Ministrul Sanatatii, o nouă vizita la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara: “Ma bucur ca pot vedea un corp medical dedicat”

Ministrul Sanatatii, o nouă vizita la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara: “Ma bucur ca pot vedea un corp medical dedicat”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
nelu tatarunelu tataru

Ministrul Sănătății a luat decizia de a efectua o nouă vizită în spitalele din vestul țării în care sunt tratați pacienții cu coronavirus. Astfel, joi, 23 aprilie, Nelu Tătaru a ajuns la Deva, unde a analizat situația de la Spitalul Județean, a mers la Arad, iar apoi a vizitat Maternitatea “Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara, iar ultima oprire a făcut-o la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”.

Ministrul Sănătății s-a arătat încântat de ceea ce a descoperit la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. “Am revenit la Timișoara, am fost și la Maternitatea Odobescu să văd starea de fapt astăzi și lucrurile erau în regulă. Am revenit la Spitalul de Boli Infecțioase tocmai pentru a vedea atmosfera care acum două săptămâni când am fost era una pozitivă, acum e și mai pozitivă. Mă bucur să pot vedea corpul medical atât de dedicat și atât de bine așezat și ancorat în tot ceea ce înseamnă patologia Covid. Le mulțumesc încă o dată pentru acest lucru. Vin de fiecare dată la Timișoara cu o speranță și plec cu mai multe pentru toată țara“, a declarat Nelu Tătaru, la finalul vizitei.

De asemenea, ministrul Sănătății a precizat că, până în acest moment, Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara s-a “descurcat față de ce putea să fie în contextul granițelor din apropiere, afluxului de români care s-au întors în țară, în contextul zonelor de carantină din vecinătate, putea fi și mai rău. Victor Babeș a fost în linia întâi de la început”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *