Ministrul Sănătății, la Timișoara: “Sperăm să putem demara cât mai rapid construcția institutului oncologic”

Ministrul Sănătății, la Timișoara: “Sperăm să putem demara cât mai rapid construcția institutului oncologic”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
florian bodog

Ministrul Sănătății vrea ca la Timișoara să fie realizat un institut oncologic, însă nu știe când ar putea începe lucrările.

Duminică, 28 mai, Florian Bodog a vizitat scheletul clădirii de pe Calea Torontalului, care pare desprinsă din filmele de groază, și s-a arătat nemulțumit de faptul că există un blocaj în ceea ce privește viitorul institut oncologic al Timișoarei. “Suntem acolo într-un blocaj în ceea ce privește procedura de achiziție pentru proiectare, se așteaptă rezoluția de la CNSC (n.r. Consiliul Național de Soluționare al Contestațiilor). Am discutat cu domnul președinte și cu toată comisia care se ocupă de această procedură de licitație și am stabilit un grafic foarte clar al măsurilor pe care urmează să fie luate în viitorul apropiat, astfel încât să putem demara cât mai rapid construcția acestui centru de oncologie, care cred eu că este așteptat de toți timișorenii și în special de către pacienții oncologici”, a afirmat ministrul Sănătății.

Bodog a mai precizat că Ministerul Sănătății a alocat zece milioane de lei în acest an pentru institutul oncologic din Timișoara. “Eu sper să-i și puteți folosi, ei au fost alocați și în anii interiori și s-au blocat în tot felul de contestații și tot felul de proceduri”, a declarat ministrul Sănătății.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *