Ministrul Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu: “In maxim 30 de zile vom sti unde va fi Sala Polivalenta”

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu: “In maxim 30 de zile vom sti unde va fi Sala Polivalenta”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Ministrul Dezvoltării Regionale și vicepremierul Daniel Suciu s-a aflat într-o vizită de lucru duminică, 22 septembrie, la Timișoara. Acesta s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, dar și cu primarul Nicolae Robu pentru a discuta de Sala Polivalentă și noul stadion.

De mai mult timp există un conflict între primarul Nicolae Robu și președintele CJT, Călin Dobra pe tema locației pentru viitoarea Sală Polivalentă. Edilul Timișoarei a trimis catre CNI vreo cinci locații, în timp ce CJT a trmis o singură locație de la început, cea de la Giroc.

Conform ministrului Suciu în 30 de zile va fi anunțată locația pentru viitoarea Sală Polivalentă.

În ceea ce privește sala polivalentă, în luna iulie am primit un set de hotărâri de Consiliu Local. În luna august am primit și al doilea, de la Consiliul Local și Consiliul Județean. Acea întâlnire de ”rupere a pisicii” nu a avut loc pentru că nu ne-am intersectat, dar am ținut foarte mult să mă întâlnesc astăzi cu domnul primar și domnul președinte al CJT, să avem o discuție constructivă. Vă garantez că atât eu, cât și colegii mei vom fi extrem de constructivi pe acest subiect și în termen foarte scurt vom anunța ce decizie luăm. În maxim 30 de zile vom ști unde va fi sala polivalentă”, a spus duminică, 22 septembrie, ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu.

Cât despre noul stadion, ministrul Suciu a spus că lucrările au intrat în linie dreaptă și că în curând vor putea începe lucrările la noua arenă. ”Când am fost ultima dată la Timișoara am vorbit de două obiective foarte importante, și anume stadionul și sala polivalentă. Cu stadionul suntem la stadiul în care la începutul lunii octombrie se deschid ofertele pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate și s-a întâmplat și acea rectificare pentru cei 4.000 de mp, și mulțumesc domnului primar că a rezolvat problema. Sper să avem un câștigător cât de repede, urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici după ce se face SF-ul , hotărârea de Guvern, iar ulterior, Consiliul Județean poate să-și organizeze licitația pentru demolarea actualului stadion. Suntem în grafic cu acest proiect”, a mai spus Suciu, la Timișoara.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *