Ministrul Dezvoltarii: Lucrarile la drumul Timisoara-Mosnita se incheie in cel mult o luna si jumatate

Ministrul Dezvoltarii: Lucrarile la drumul Timisoara-Mosnita se incheie in cel mult o luna si jumatate

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a efectuat, astăzi, o vizită la Timișoara. Agenda de lucru a ministrului Cseke Attila a cuprins, pentru început, vizitarea șantierului de pe drumul județean Timișoara – Moșnița Nouă, care este extins la patru benzi. Potrivit ministrului Dezvoltării, sunt șanse ca aceste lucrări să fie finalizate în cel mult o lună și jumătate.

Am vizitat obiectivul de investiții pe care-l finanțăm prin PNDL legat de lărgirea la patru benzi a drumului județean Timișoara – Moșnița Nouă. O investiție finanțată cu 28 de milioane de lei de la bugetul Ministerului Dezvoltării și la care am constatat că lucrările sunt aproape de finalizare. Sigur, la un pod mai sunt lucrări de lărgire, dar această investiție mai mult ca sigur în această vară, într-un termen de o lună, o lună și jumătate, va putea fi predată complet beneficiarului care în acest caz este Consiliul Județean Timiș, fiind vorba de un drum județean“, a detaliat ministrul Dezvoltării.

Cseke Attila a vizitat și stadionul “Dan Păltinișanu”, care urmează să fie demolat pentru a fi ridicată o arenă modernă, s-a întâlnit cu primarii din Timiș și a vizitat locația Centrului MultipleXity și a Centrului Multicultural de pe str. Mărășești.

Totodată, ministrul Dezvoltării a anunțat că, printr-un program național de 240 de milioane de euro, vor fi construite 140 de creșe în întreaga țară. Primele vor fi realizate chiar în această vară, în municipiile reședință de județ, printre care și Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *