Minibuzele școlare revin de mâine pe traseu

Minibuzele școlare revin de mâine pe traseu

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
Odată cu reînceperea școlii sunt reluate și cursele destinate elevilor din Timișoara. Societatea de Transport Public Timișoara anunță că de miercuri, 5 mai, minibuzele școlare revin pe toate cele 15 trasee.
Începând cu data de 5 mai 2021 vor fi reluate cursele destinate elevilor care studiază pe teritoriul municipiului Timișoara, pe toate cele 15 trasee destinate transportului școlar. Orarul liniilor destinate transportului școlar este afișat în stații și pe site-ul oficial www.stpt.ro, la secțiunea <Orare>“, transmite STPT.
Reprezentanții STPT  mai transmit că toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate zilnic cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. De asemenea, toţi elevii care utilizează liniile şcolare au obligația să respecte regulile legate de distanţarea fizică, purtarea măştii de protecţie şi utilizarea dezinfectantului la urcarea în mijlocul de transport.
Începând cu această săptămână, mijloacele de transport în comun au revenit la programul normal, acestea fiind pe trasee și după ora 22:00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *