Minciuna secolului „marca OTV” vine de la Timișoara! Incredibil ce a putut declara Vasile Pupăzan în fața lui Dan Diaconescu

Minciuna secolului „marca OTV” vine de la Timișoara! Incredibil ce a putut declara Vasile Pupăzan în fața lui Dan Diaconescu

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Fost ofițer, actual pensionar, mincinos cât cuprinde… Unul dintre ultimii membri din conducerea PP-DD Timișoara, Vasile Pupăzan a trântit cea mai mare minciună în direct la Dan Diaconescu.

Pupăzan s-a lăudat că Timișoara este alături de “domnul Dan” și el împreună cu alte 101 persoane au venit la București. Pentru a fi alături de Dan Diaconescu la depunerea candidaturii pentru funcția de președinte al României. În realitate cu tot cu Pupăzan, doar patru membri PP-DD din Timiș au făcut deplasarea luni, 22 septembrie, la București.

Pentru a părea cât mai credibil Pupăzan a precizat și cu ce au venit cei 102 timișeni la București pentru a-l susține pe Diaconescu – este vorba de două autocare și patru mașini mici. Realitatea este însă năucitoare. Surse extrem de credibile din PP-DD Timiș ne-au înșirat numele celor exact patru persoane, cu tot cu Vasile Pupăzan, membri PP-DD, care au și ajuns la București. Pentru a evita ridicolul nu vom publica numele celorlalți trei susținători ai domnului Dan din Timiș. Totuși, Pupăzan a ajuns la București alături de prietena sa, un consilier local de Topolovăț și un pensionar de la Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *