Mijloacele de transport RATT întârzie pentru că şoferii pleacă în Rusia!

Mijloacele de transport RATT întârzie pentru că şoferii pleacă în Rusia!

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Transportul în comun din Timişoara nu funcționează bine pentru că vatmanii și șoferii pleacă să muncească în Rusia. Asta este explicație primită de primarul Nicolae Robu de la responsabilii RATT.

Edililul Timişoarei este nemulțumit de modul în care își fac datoria cei de la RATT, după ce mulţi timișoreni s-au plâns de că au fost nevoiţi să aştepte foarte mult mijloacele de transport în comun. De-a lungul timpului primarul Timişoarei a avut poziţii diametral opuse când a venit vorba de RATT. La început primului mandat de primar, Nicolae Robu i-a cerut insistent demisia, apoi s-a pozat alături de directorul RATT, Ioan Goia şi nu s-a abţinut să-l laude.

„Nu sunt mulțumit de felul în care se prezintă sistemul de transort în comun al orașului și nemulțumirile nu sunt legate atât de starea parcului auto de care dispunem, ci mai de grabă de modul în care cei de la RATT își fac datoria. Eu cred că sunt condiții ca transportul în comun să meargă mult mai bine și o să mă ocup de acestă problemă pentru că altfel constat că lucrurile nu merg așa cum trebuie”, a spus, marți, primarul Nicolae Robu.

Primarului de pe Bega i s-a exlpicat că șoferii și vatmanii pleacă în Rusia pentru că, acolo, aceste meserii sunt mai bine plătite. Şi asta ar fi principala problemă… Mi se spune că toate necazurile ar apărea din lipsa de șoferi și vatmani. Se spune că aceștia pleacă în Rusia, mai ales, unde s-ar plătii salarii foarte mari pentru aceste meserii. Eu nu cred că în Timișoara nu pot fi găsiți șoferi care să lucreze pe mijloacele de transport în comun. E adevărat că acești oameni au o muncă grea, dar dacă există o preocupare mai serioasă nu cred să nu găsim șoferi”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *