Mii de timisoreni raman fara Internet sau semnal TV. Ce pregateste primarul Robu

Mii de timisoreni raman fara Internet sau semnal TV. Ce pregateste primarul Robu

Vești proaste pentru mii de timișoreni, care vor rămâne fără Internet sau semnal TV. O mulțime de mănunchiuri de cabluri atârnate pe stâlpi din mai toate zonele orașului vor fi tăiate pur și simplu. Decizia a fost luată de primarul Nicolae Robu, care este revoltat de faptul că proprietarii firelor, operatori de diverse servicii, nu se sinchisesc să le mute în subteran.

Ne confruntăm cu o atitudine incredibilă din partea proprietarilor de cablurilor. Am dus în subteran un număr important de cabluri, iar totul s-a putut face cu ajutorul ghilotinei. Până nu am tăiat cablurile, nu s-a făcut nimic. La presiunea noastră, s-au realizat tubulații în subteran pentru ducerea cablurilor, însă și acolo unde există totul pregătit, operatorii nu folosesc ceea ce există în subteran și continuă să existe pe stâlpii orașului mănunchiuri de fire diverse. Începem și pe direcția asta o campanie. Vom intra în forță în aceste cabluri și le vom tăia pur și simplu. Vreau să le fie clar cetățenilor Timișoarei și firmelor că nu primăria este de vină dacă vor rămâne fără semnal TV sau Internet. De vină sunt furnizorii lor de servicii, care nu vor să înțeleagă că nu se mai poate continua cu acest aspect groaznic dat de aceste cabluri aeriene”, a spus primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Conform edilului, mănunchiurile de cabluri ar reprezenta și un pericol, în condițiile în care o parte din stâlpi au început să se încline din cauza greutății și ar putea cădea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *