Mii de timișoreni la “Pedalarea de Primăvară”, pe străzile orașului FOTO

Mii de timișoreni la “Pedalarea de Primăvară”, pe străzile orașului FOTO

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Vremea frumoasă a scos din casă, astăzi, mii de timișoreni. Cu mic cu mare, locuitorii din capitala Banatului au participat la cea mai mare pedalare din an organizată de “Verde pentru Biciclete”. Este vorba de “Pedalarea de Primăvară”, în cadrul căreia participanții s-au plimbat pe două roți pe străzile orașului.

Interesant este faptul că printre participanți s-au numărat și aproximativ 20 de amatori de senzații tari, care și-au prins de biciclete pancarte cu mesajele “Vrem skatepark în Timișoara”, după ce au aflat că lucrările de realizare a noului skatepark din oraș au fost blocate.

Tema ediției a opta a “Pedalării de Primăvară” din acest an a fost conceptul “joie le vivre”, care este familiar francezilor. Participanții s-au strâns pe platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii, unde au fost împărțite numere verzi de bicicletă și s-au strâns semnături pentru accesul bicicliștilor în toate zonele din oraș. De asemenea, au fost distribuite veste reflectorizante și materiale informative cu privire la siguranța în trafic sub sloganul “Alege Viața”.

De la ora 11.00, iubitorii mersului pe două roți au pornit pe un traseu de aproximativ 12 kilometri pe străzile orașului. La final, participanții s-au oprit pentru un picnic inedit pe malul Begăi, în stil franțuzesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *