Mihai Ionac a inaugurat un salon de 45.000 lei la Clinica de Chirurgie Vasculară Timişoara

Mihai Ionac a inaugurat un salon de 45.000 lei la Clinica de Chirurgie Vasculară Timişoara

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Clinica de Chirurgie Vasculară Timişoara din cadrul Spitalului Judeţean, a inaugurat un nou salon, miercuri 4 martie.

Mihai Ionac, şeful clinicii, a explicat că operaţiile previn accidentele vasculare cerebrale sau amputaţiile de membre. “Dacă în urmă cu un an şi cinci luni, va invităm la lansarea proiectului de modernizare a Clinicii de Chirurgie Vasculară, azi, odată cu venirea primăverii, va invităm să oferim în dar, pacienţilor noştrii, încă un salon modernizat integral din bugetul încasat până în prezent. Această donaţie este una remarcantă în valoare de 45.000 lei , a 3-a că mărime după donaţia CJT în valore de 200.000 lei şi a Mitropoliei în valoare de 45.000 lei”, a spus Ionac. În prezent, aici se asigură îngrijirea a peste 5.000 pacienţi şi au loc mai mult de 2.000 operaţii pe an, programate sau în urgenţă.

Modernizările noului salon finalizat, includ: – alarmă pentru asistenţă, lumina individuală la fiecare pat – băi complet amenajate, cu accesorii pentru persoane cu dizabilităţi, cu alarmă în interiorul băii – parchet, uşi noi – instalaţie electrică complet refăcută.

“Dorim să mulţumim reporterilor şi operatorilor care ne sprijină la fiecare conferinţă, trusturilor mass media pe care le reprezintă, colegilor noştrii, specialiştilor în marketing şi branding, oficialităţilor locale precum şi sponsorilor care ne-au susţinut în acest demers social şi ne sunt alături în continuare. Nu în ultimul rând, dorim să le mulţumim şi sutelor de pacienţi internaţi în această perioada, care au suportat condiţiile de şantier, în scopul realizării acestui proiect”, a declarat  profesorul Mihai Ionac.

G. M.