Migranți aproape înghețați de frig, descoperiți de polițiștii de frontieră timișoreni

Migranți aproape înghețați de frig, descoperiți de polițiștii de frontieră timișoreni

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Doi migranți, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, au fost găsiți de polițiștii de frontieră timișoreni aproape înghețați de frig. Cei doi, o femeie și un bărbat, au fost depistați, în această dimineață, în zona punctului de frontieră Oravița, în dreptul localității Grădinari, din județul Caraș-Severin.

Deoarece persoanele în cauză, un bărbat şi o femeie, aveau probleme de sănătate, acuzând stări de hipotermie, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Până la sosirea echipajului medical, poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor specific în astfel de situaţii“, transmite Poliția de Frontieră Timișoara.

Cei doi iranieni au fost transportați cu o ambulanță la spitalul din Oravița, pentru îngrijiri medicale. În acest moment, femeia și bărbatul sunt internați în spital, urmând ca, în funcţie de starea lor de sănătate, să fie dispuse măsurile legale ce se impun.