Micuții fotbaliști de la ASO Deta au impresionat prin determinare la turneul din Croația. Călin Roman: “Viitorul sună bine la Deta!”

Micuții fotbaliști de la ASO Deta au impresionat prin determinare la turneul din Croația. Călin Roman: “Viitorul sună bine la Deta!”

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

ASO Deta condusă de inimosul Călin Roman a participat recent la un turneu internațional de fotbal dedicat juniorilor U11 și U13, la Virovitica, în Croația.

Pentru micuții pregătiți de antrenorii Călin Drăguț și Eugen Iovan a fost a doua experiență internațională. In 2019 ei au mai fost la un turneu de anvergură, tot în Croația.

Chiar dacă nu au reușit să câștige trofeul si nu au jucat nici măcar finala, fotbaliștii de la Deta au rămas în inimile tuturor. Prin fair play si determinare.

Să investim în copii! Este cea mai bună investiție pe termen lung. Ne-au demonstrat-o copiii de la echipa de fotbal ASO Deta, care au participat la turneul internațional de la Virovitica (Croația). Grupele de juniori U11 și U13 pregătiți de antrenorii Călin Drăguț și Eugen Iovan s-au comportat admirabil la turneul din Croația, la care au participat echipe experimentate din țara gazdă, țară despre care nu cred că trebuie să mai spun ce fotbaliști furnizează fotbalului intetnational, pentru echipe din cele mai puternice campionate din lume. Anul acesta ne-am întors acasă cu trofeul fair play pentru cea mai sportivă echipă. Asta nu înseamnă că au lipsit determinarea și implicarea juniorilor noștri, care au făcut un salt considerabil față de anul trecut, când am participat prima dată la un turneu internațional, tot în Croația. Turneul din Croația mi-a întărit ideea că viitorul sună bine la Deta”, a spus Călin Roman, președintele clubului din Deta.