”Mi-ați dat impresia unei femei ambițioase, dar și o mama iubitoare și un om extraordinar!”. Mesajul unui medic rezident pentru Olimpia Oprea

”Mi-ați dat impresia unei femei ambițioase, dar și o mama iubitoare și un om extraordinar!”. Mesajul unui medic rezident pentru Olimpia Oprea

- in Locale, Social, Stiri
0

Doctorul rezident Cătălin, din cadrul clinicii de Cardiologie, Spitalul Municipal Timișoara, i-a trimis un mesaj emoționant de îmbărbătare și de speranță medicului Olimpia Oprea, după ce aceasta a plecat din funcția de director al unității medicale.

Prezentăm întreg mesajul: ”Doamna Doctor, tocmai ce am citit știrea și m-a cuprins așa un sentiment de regret astfel că am simțit nevoia să va scriu un mesaj pentru că îmi imaginez că în aceste momente sunteți dezamăgită.
Eu vreau să va spun că în ultimii ani v-am urmărit și apreciat pentru muncă pe care ați depus-o în cadrul Spitalului Municipal. Mi-ați dat impresia unei persoane care nu s-a mulțumit cu puțin, care a îmbrățișat progresul și care chiar și-a dorit să lase ceva în urmă ei. Eu zic că dacă priviți în urmă, dezamăgirea va fi înlocuită de o satisfacție profesională pe care nu mulți au ocazia să o trăiască.
Apreciez faptul că de când s-a înființat compartimentul de finanțare externă ați reușit să atrageți bani europeni prin care s-au reabilitat și construit noi corpuri de clădire și s-a achiziționat aparatură performanță la care prin fonduri proprii probabil că nici nu am fi visat. Apreciez că ați acordat o atenție deosebită cauzelor ridicate de mortalitate din țară noastră precum cancerul și bolile cardiovasculare și m-aș opri puțin asupra celui din urmă pentru că este domeniul în care îmi desfășor activitatea. Ați reușit să puneți piatră de temelie pentru o viitoare clinică de Cardiologie care are potențialul ca la un moment dat să preia o sarcina extrem de grea și importantă în diagnoasticarea și tratarea bolilor cardiovasculare oferind o oarecare independența față de alte centre și o mult mai mare satisfacție și împlinire profesională celor care își vor desfășura activitatea acolo.
Tot în cadrul acestui proiect am ajuns să va cunosc mai bine și mi-ați dat impresia unei femei ambițioase cu multe planuri de viitor (viitoarea maternitate, viitorul corp de clădire la “Clinici”) pe care ați avut amabilitatea să mi le prezentați, dar și o mama iubitoare și un om extraordinar, în ciuda sacrificiilor pe care le cere această funcție.
Nu va lăsați pradă sentimentelor negative pentru că nu meritați asta ci meritați toată aprecierea noastră pentru muncă depusă. Capul sus și privirea dreapta. Datorită acestor realizări s-a ridicat calitatea serviciilor medicale și s-a oferit o șansă în plus semenilor aflați în suferință. Pentru toate acestea va mulțumesc și va doresc mult succes pentru că sunt convins că veți mai avea multe proiecte în lupta noastră comună cu boală”.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *