Mesajul MAI pentru manelistul care s-a urcat beat mort la volan, la Timișoara: “În nemernicia ta…”

Mesajul MAI pentru manelistul care s-a urcat beat mort la volan, la Timișoara: “În nemernicia ta…”

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
monica lupsa

La un pas de tragedie miercuri, 13 martiei, dimineață, pe o stradă din Timișoara. Manelistul Monică Lupșa, din Timișoara, s-a urcat beat mort la volan, iar la o intersecție de pe str. Marginii, în timp ce aștepta la semafor, a leșinat. Pe numele cântărețului de manele timișorean a fost întocmit un dosar penal.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe str. Marginii din municipiul Timişoara un autoturism nu se punea în mişcare la culoarea verde a semaforului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la conducerea acestuia la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Revoltați de situație, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au postat un mesaj dur pe pagina lor de Facebook.

Tu, cel despre care unii spun că ești cântăreț, în comă alcoolică fiind, ai adormit astăzi de dimineață la volanul mașinii tale… Aceasta s-a întâmplat în trafic, undeva pe o stradă din Timișoara. Desigur, în nemernicia ta, nu ai realizat că ai fost la un pas de a comite o tragedie! Probabil că te-ai ghidat după chestiile acelea pe care zici că le cânți și care au tiluri din cele mai ciudate… “Șmecher pentru o zi”, „Am făcut istorie”. Stai liniștit, nu le-am ascultat și îți garantăm că nici nu o să ascultăm așa ceva. Ca tine, din păcate, au mai fost și alții. Desigur, pe lângă sancționarea severă meritați și dezgustul nostru… Totuși, de ce scriem despre voi?! Pentru că ne-am săturat! Ne-am săturat de comportamentul, atitudinea și inconștiența voastră! Ne-am săturat să vă găsim băuți la volan căutând motive din cele mai penibile prin care încercați să scăpați de lege! Ne-am săturat să ne puneți viețile în pericol! Conștientizați acest lucru și nu mai conduceți dacă ați consumat băuturi alcoolice! P.S.: Sperăm ca instanța să te lase pieton mult timp de aici înainte“, scria în postarea de pe rețeaua de socializare.