Mesajul directorului Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara la inceput de an scolar: “Trebuie sa avem incredere si sa fim responsabili”

Mesajul directorului Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara la inceput de an scolar: “Trebuie sa avem incredere si sa fim responsabili”

- in Educatie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Medicul Cristian Oancea, directorul Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, a transmis un mesaj părinților și elevilor, care au mari emoții înainte de începerea noului an școlar din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, medicul timișorean a ținut să precizeze că ar trebui să începem să ne obișnuim să trăim cu această pandemie, dar și să dăm dovadă de responsabilitate.

La începutul acestui an școlar, vrem să dăm un mesaj de speranță, dar trebuie să avem încredere și să fim responsabili pentru educația copiilor noștri. Dorim pe această cale să mai readucem aminte purtatul măștii, distanțarea fizică și mai ales să ne protejăm vârstnicii, bunicii, sau părinții care au comorbidități. Dacă vom adopta aceste măsuri cu seriozitate și cu responsabilitate, ar trebui depășim cu bine începutul acestui an școlar, pentru că după cum ați observat, copiii doresc să vină la școală, doresc să învețe, doresc să-și cunoască colegii și, în principal, cred că trebuie să începem să ne obișnuim să trăim cu această pandemie“, a afirmat Cristian Oancea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *