Mesajul de adio al lui Călin Dobra, fostul președinte al CJ Timiș

Mesajul de adio al lui Călin Dobra, fostul președinte al CJ Timiș

- in Administratie, Locale, Stiri
0

De sâmbătă oficial Consiliul Județean Timiș are un nou președinte.  Călin Dobra spune că pleacă cu capul sus din funcția de președinte al județului. Dobra rămâne consilier județean PSD și s-ar putea să își caute și un loc de muncă.

“Dragi timișeni,

Mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Timiș s-a încheiat! Plec cu capul sus și consider că după aproape 4 ani în fruntea CJT este momentul să spun, încă o dată, MULȚUMESC! Pentru încrederea acordată în toată această perioadă, pentru susținerea arătată, pentru critică, atunci când a fost cazul, și pentru implicarea dumneavoastră. Toate acestea m-au ajutat și îmi dau putere să merg mai departe. Sunt mândru de tot ce am făcut pentru județul Timiș, însă, suficient de realist ca să îmi asum nu doar reușitele, ci și eșecurile.

Am făcut administrație în mod profesionist și las în urmă o „moștenire” de care sunt mulțumit, dar și o echipă de specialiști din cadrul aparatului propriu al CJ Timiș gata să pună în continuare umărul pentru dezvoltarea acestei regiuni.

Un mare mulțumesc și jurnaliștilor cu care am colaborat în acești ani, care uneori m-au ”taxat”, însă, de fiecare dată, au relatat obiectiv despre activitatea și proiectele CJT.

Membrilor noului Consiliu Județean, dar și președintelui Alin Nica, le urez succes și putere de muncă!

Tuturor vă doresc SĂNĂTATE! Într-o perioadă delicată, trebuie să dăm, continuu, dovadă de responsabilitate și să avem grijă unii de alții.

Cu respect,
Călin Dobra”, a postat pe pagina de Facebook, fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *