Meritocratia USR fara limite, la Timisoara. Ruben Latcau de doua ori presedinte la SMTT

Meritocratia USR fara limite, la Timisoara. Ruben Latcau de doua ori presedinte la SMTT

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Arogantul viceprimar USR al Timișoarei, Ruben Lațcău și-a mai tras două funcții de conducere. Vicele a fost votat de consilierii locali în funcția de președinte al Adunării Generale a Societății Metropolitane de Transport Timișoara. Lațcău îl înlocuiește pe Culiță Chiș care a demisionat din această funcție la începutul anului. SMTT este condusă de nimeni altul decât de “competentul” Ioan Goia, fost director al STPT.

De asemenea, vicele userist devine și președintele Consiliului director al SMTT.

Având în vedere complexitatea rolului acestuia, de președinte AGA la SMTT și că acest ADI care administrează tot aceea ce înseamnă transport public la nivel de Timișoara, patrimoniul de facto al municipiului Timișoara, flota de transport și modul în care aceasta funcționează, cred că ar trebui să existe o responsabilitate foarte clară administrativă vizavi de modul în care asociația funcționează. Primul lucru ce trebuie făcut e o analiză a funcționarii și a eficienței cu care SMTT a funcționat în ultimele luni și a modului în care a cheltuit banii  încasați lunar ca și redevența de la operator și mai ales a rolului pe care SMTT și-l vede pe viitor, pentru că în acel contract de delegare sunt obligații foarte clare precum elaborarea unui serviciu de e-ticketing și nu numai, lucruri pe care, din păcate, asociația nu l-a adresat câtuși de puțin în spațiul public. În primul rând va trebui să încetăm orice fel de șicane și competiție între SMTT și STPT și rolul pe care mi-l asum acolo e unul prin care să mă asigur că vom avea o colaborare deschisă, transparența, în folosul timișorenilor și a utilizatorilor transportului în comun, o colaborare între SMTT și STPT”, a spus Ruben Lațcău în Consiliul Local.

Culiță Chiș a rămas membru în Consiliul director al SMTT, unde Primăria Timișoara mai urmează să numească doi consilieri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *