Membrii noului Consiliu Local Biled au jurat pe Biblie că vor face totul pentru a sprijini comuna

Membrii noului Consiliu Local Biled au jurat pe Biblie că vor face totul pentru a sprijini comuna

- in Administratie, Locale, Stiri
0

În prezenţa primarului reales, Cristian David (PSD) noul Consiliu Local Biled a fost constituit, miercuri 22 iunie. Cei 13 membrii au jurat cu mâna pe Biblie că vor depune toate eforturile pentru a ajuta la dezvoltarea şi modernizarea comunei, pentru a deveni o localitate cu adevărat europeană.

Noul Consiliu Local Biled are următoarea alăcătuire: 6 consilieri PSD, 4 consilieri PNL, un membru de la FDGR, unul de la PMP  şi unul de la ALDE. Viceprimar a fost ales prin vot secret, Gheorghe Baba (PSD).

„Din partea mea, toţi cetăţenii şi consilierii au deschidere, indiferent de partidul politic din care fac parte. Trebuie să amintesc faptul că în administraţie nu funcţionează ideea cu partidul politic. Aici ne concentrăm să facem treabă, dacă vrem să facem treabă. Cel mai bine este să lăsăm orgoliile ca să putem reuşi în proiectele destinate dezvoltării comunei. În felicit şi pe domnul viceprimar Baba Gheorghe pentru alegerea în funcţie. El va fi alături de mine în următorii patru ani şi sunt convins că va depune toate eforturile pentru bunul mers al activităţii. Trebuie să definitivăm proiectele începute şi să demarăm altele noi”, a spus Cristian David, primarul PSD al comunei. Următoarea întrunire a Consiliului Local Biled va fi săptămâna viitoare, când edilul reales, Cristian David, va depune jurământul de investitură în funcţia de primar, în prezenţa unui judecător.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *