Melancoliile lui Nicolae Robu din vacanță

Melancoliile lui Nicolae Robu din vacanță

- in Locale, Social, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu, aflat în vacanță pe malul unei mări, a devenit melancolic față de pasajele din Timișoara, față de muzică și versurile unui cântec compus chiar de acesta.

Cum trece vremea! Sunt 4 ani de când, la sfârșitul vacanței petrecută în Ibiza, mi-am lansat piesa compoziție proprie, “Ca marea”. Deși am compusă și partea vocală, totul a rămas în același stadiu…

Prea dedicat pasajelor -am făcut trei între timp!- și atâtor altor lucruri stringent necesare orașului, am lăsat mereu pe seama unui altădată lucrurile mele de suflet. Un altădată ce n-a mai ajuns să vină.

Aseară, abia sosit pe un alt mal, de altă mare, regăsindu-mă, ca întotdeauna, în zbuciumul, dar și în liniștea mării, în împăcarea-i nepereche cu sine însăși, firesc, în minte mi-a venit acest crâmpei de suflet din sufletul meu, intitulat “Ca marea”. Am filmat o fărâmă de zbucium și am pus în background “Ca marea”. Și a ieșit ce puteți vedea și auzi!

P.S. Evident, nu-mi pot închipui că hater-ii o să rateze această nouă oportunitate pt. afirmararea sufletului lor negru. Prin urmare, le urez succes”, scrie Robu, pe Facebook.