Medicul Virgil Musta: “Va rog sa ramaneti precauti si constienti ca inca pandemia nu a trecut”

Medicul Virgil Musta: “Va rog sa ramaneti precauti si constienti ca inca pandemia nu a trecut”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Medicul Virgil Musta, care face parte din echipa Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara care salvează pacienți infectați cu coronavirus, a făcut un nou apel la populație pe pagina de Facebook “City Doctors – comunitate pentru sănătate!”.

Astfel, medicul timișorean a ținut să precizeze, pentru început, că principalul motiv pentru care pandemia este sub control este atitudinea cetățenilor, majoritatea având una foarte responsabilă.

M-am oprit să vă scriu din nou, nu puteam altfel. Am citit cu nesaț mulțimea de comentarii ale voastre la postarea mea de ieri prin care vă rugam să spuneți cum vedeți voi în plan personal viața de după 15 mai. Sunteți incredibili…am avut un nod în gât și câteva lacrimi, care nici nu știu dacă au fost de bucurie sau de tristețe, pentru că am simțit și eu suferința și sacrificiul prin care ați trecut pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi. Ați ținut cont și de multe dintre recomandările mele, vă mulțumesc mult pentru asta și vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că și eu cred că niciun sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți. Lacrimile de bucurie și emoție sau datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie“, a afirmat Virgil Musta.

De asemenea, medicul timișorean a precizat că războiul cu coronavirus va putea fi câștigat doar dacă cetățenii vor fi la fel de responsabili ca până acum.

Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi. Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări. Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut”, a detaliat Virgil Musta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *