Medicul Virgil Musta: “Important e sa nu ne imbolnavim. Terapia Intensiva este plina”

Medicul Virgil Musta: “Important e sa nu ne imbolnavim. Terapia Intensiva este plina”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Medicul Virgil Musta, din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, a făcut un nou apel către populație pentru a lua toate măsurile necesare astfel încât să se protejeze de coronavirus.

Medicul timișorean susține că, în acest moment, Secția de Terapie Intensivă a unității medicale, în care ajung cazurile grave cu noul coronavirus este plină.

Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare și să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă și nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poți auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esențiale nu le poți da la domiciliu. Terapia Intensivă este plină. Dacă cumva există o persoană care face formă severă și se decompensează, de asemenea, nu mai are unde să fie tratat. Suntem la pragul intre viață și moarte și trebuie să înțelegem acest lucru și să fim foarte responsabili“, a declarat Virgil Musta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *