Medicul Virgil Musta: “Cu rabdare, vom ajunge cat de curand sa ducem o viata normala”

Medicul Virgil Musta: “Cu rabdare, vom ajunge cat de curand sa ducem o viata normala”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Medicul Virgil Musta, din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, a ținut să le transmită un mesaj românilor, în prag de sărbători petrecute din nou în pandemie de coronavirus.

În mesajul său, postat pe grupul de Facebook “City Doctors – comunitate pentru sănătate”, astăzi, medicul timișorean le-a mulțumit celor care au ales să se vaccineze și a precizat că am putea duce o viață normală, în curând.

În aceste zile de sărbătoare, când bucuria Învierii Mântuitorului este însoțită și de speranța reîntoarcerii la o viață normală, datorită scăderii numărului de cazuri de infecții SARS CoV-2, țin să vă mulțumesc că ați înțeles majoritatea faptul că prin vaccinare și prin respectarea regulilor de protejare luptăm de fapt împreună pentru sănătatea noastră. Știu că nu v-a fost și nu vă este ușor, dar cu răbdare, responsabilitate și înțelepciune vom ajunge cât de curând, sper eu, să ducem o viață normală, poate o altă normalitate decât ceea cu care am fost obișnuiți înainte de pandemie, dar totuși una în care să revenim la viață, să trăim fericirea libertății. Lumina primită de Paște să vă călăuzească pe drumul spre adevăr, iubire de oameni și solidaritate, iar vestea Învierii Domnului să vă aducă liniște sufletească și împlinire. Hristos a Înviat“, este mesajul transmis de Virgil Musta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *