Medicul Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie de la “Judeţean”, în stare gravă după ce a suferit un stop cardiac. Care este starea lui de sănătate

Medicul Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie de la “Judeţean”, în stare gravă după ce a suferit un stop cardiac. Care este starea lui de sănătate

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
viorel bucuras

Un medic din Timişoara a suferit un stop cardiac chiar în timp ce consulta un pacient, la spitalul judeţean. Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie, a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde medicii l-au resuscitat. Cunoscutul medic timişorean a fost apoi transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde, fiind intubat şi sedat.

“În cursul după-amiezii de ieri, Viorel Bucuraş a făcut stop cardiac în timp ce efectua o ecografie în cadrul spitalului. A fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost resuscitat. Actualmente, este la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde a fost trasferat în cursul după-amiezii de ieri, pentru investigaţii şi tratament, fiind vorba de o afecţiune cardiacă. Starea lui acum este stabilă şi cu toţii ne rugăm şi sperăm într-o evoluţie favorabilă. Este intubat, sub tratament medicamentos şi sedat”, a explicat Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean Timişoara.

Viorel Bucuraş are 56 de ani şi este căsătorit, de patru ani, cu fostul senator Sorina Plăcintă. Şeful Clinicii de Urologie a organizat, săptămâna trecută, un important simpozion internaţional în endourologie, la care au participat peste 100 de specialişti din ţară şi din străinătate.

Foto: Constantin Duma