Medicul timisorean Virgil Musta, despre noul coronavirus: “Din pacate, aceasta lupta nu s-a terminat”

Medicul timisorean Virgil Musta, despre noul coronavirus: “Din pacate, aceasta lupta nu s-a terminat”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Virgil Musta, unul dintre medicii din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara care tratează pacienții cu noul coronavirus, a transmis un mesaj pe Facebook, la final de an. Astfel, medicul timișorean a precizat că, din păcate, lupta cu noul coronavirus nu s-a terminat, după un an plin de provocări.

“Anul 2020 a fost un an aparte, cu totul altfel decât ceilalți ani, pentru că de la începutul anului am început un război cu acest virus care ne-a influențat viața în cea mai mare măsură. A fost un an cu succese, a fost un an cu greutăți, a fost un an cu mult necaz în suflet pentru foarte mulți dintre noi și a fost un an în care munca pe care am depus-o s-a văzut și ne-am bucurat mult că am avut energie de a lucra pentru pacienții noștri, să putem oferi tot ce ne stă în putință pentru a salva vieți. La cumpăna dintre ani cred că trebuie să ne gândim la ce am făcut bine, la ce n-am făcut bine, ca pe viitor să putem să continuăm această luptă care, din păcate, nu s-a terminat și foarte probabil în anii următori ne vom mai confrunta cu situații similare și va trebui să fim deja pregătiți și să facem față situației”, a afirmat Virgil Musta.

De asemenea, medicul timișorean a ținut să le ureze colaboratorilor, prietenilor, pacienților și timișorenilor “sărbători fericite, cu lumină în suflet, cu liniștea de care avem nevoie și să fim cumpătați în anul acesta“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *