Medicul timişorean Lazăr Fulger: “Tot mai mulţi bolnavi vor dori să se opereze la spitalul judeţean”. De ce nu se vor mai trata la Szeged

Medicul timişorean Lazăr Fulger: “Tot mai mulţi bolnavi vor dori să se opereze la spitalul judeţean”. De ce nu se vor mai trata la Szeged

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Pacienţi trataţi şi cazaţi ca-n Occident. Acestea sunt obiectivele pe care şi le propun reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara, cel mai mare din vestul ţării, astfel încât să-i convingă pe bănăţeni să nu mai plece în străinătate, la Szeged, pentru a se trata, ci să rămână la Timişoara.

“Spitalul Judeţean Timişoara a demonstrat că face chirurgie de vârf, lucru care va creşte adresabilitatea. Tot mai mulţi bolnavi vor dori să se opereze aici. Concurenţa noastră este Szeged-ul, pentru că pacienţii au auzit că acolo au condiţii hoteliere mai bune, aparatura medicală este deosebită, iar corpul medical pregătit. Dar, de un an de zile, şi spitalul judeţean cunoaşte un proces de reînnoire a saloanelor, se refac grupurile sanitare, se dă o faţă umană spitalului. Suntem centru de excelenţă în chirurgia laparoscopică. Ne străduim să oferim pacienţilor ce este mai bun”, a anunţat Lazăr Fulger, şeful Clinicii II Chirurgie de la Spitalul Judeţean Timişoara.

În ultima perioadă, mai mulţi medici care lucrează în unitatea medicală s-au specializat în străinătate. Doar pentru ca să poată utiliza robotul de 1,5 milioane de euro, unic în estul Europei, achiziţionat pe fonduri europene, şase medici chirurgi şi doi urologi au urmat stagii de perfecţionare în Franţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *