Medicii timisoreni fac minuni: 12 pacienti cu coronavirus au fost vindecati la Spitalul de Boli Infectioase

Medicii timisoreni fac minuni: 12 pacienti cu coronavirus au fost vindecati la Spitalul de Boli Infectioase

- in Administratie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
1
spitalul victor babes

Avem medici care merită tot respectul nostru. Autoritățile locale ne informează că, până în acest moment, un număr de doisprezece persoane infectate cu coronavirus au fost vindecate de către personalul medical din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara. În unitatea medicală de la Pădurea Verde sunt aduse toate cazurile de coronavirus din zona de vest a țării.

Munca lor, mai mult ca oricând, merită aplaudată. Reușita în vindecare este una incredibilă. Practic, imensa majoritate a cazurilor tratate, în România, provine din mâinile lor. Provocările, și mai mari, vor continua pentru Spitalul ”Victor Babeș”, în plină transformare pentru tratamentul, temporar, exclusiv a cazurilor infectate coronavirus. Suntem alături cu tot ce e nevoie, dar mai cu seamă mulțumim din suflet pentru tot ce faceți!”, a scris Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, pe Facebook.

Potrivit ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică Timiș, astăzi se afla în carantină un număr de 91 de persoane din județul nostru, iar în izolare la domiciliu – 448. De asemenea, în prezent, la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara sunt internate 38 de persoane cu coronavirus, dintre care zece sunt din județul Timiș.

Ieri, cinci pacienți, dintre care unul din Timiș, au fost externați, după ce testelele efectuate de două ori au arătat cu nu mai sunt infectate cu coronavirus.