Medicii militari din Timișoara oferă consultații gratuite, pelerinilor pe Muntele Mic

Medicii militari din Timișoara oferă consultații gratuite, pelerinilor pe Muntele Mic

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Caravana medicală Uniți sub Tricolor prin Sănătate a Spitalului Militar Timișoara continuă consultațiile în ziua de vineri, 14 septembrie, Crucea Monument de pe Muntele Mic, din județul Caraș-Severin, pentru participanții la pelerinajul organizat de Episcopia Caransebeșului, în memoria eroilor români făuritori ai Marii Uniri din 1918.

După oficierea Sfintei Liturghii, personalul medical din Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” Timişoara va oferi consultaţii medicale gratuite la altitudinea de 1670 m, de Ziua Înălțării Sfintei Cruci, astfel: O.R.L., cardiologie, analize glicemie, saturaţie oxigen, determinare tensiune arterială, efectuare de E.K.G., persoanelor participante la pelerinaj. De asemenea echipa medicală a Centrului de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului va prezenta demonstrativ manevre de prim ajutor salvatoare de viaţă. 
Caravana medicală Uniţi sub Tricolor prin Sănătate, este un proiect aprobat de Ministerul Apărării Naţionale și susținut de Direcția Medicală, ce se derulează pe întreaga durata a anului sărbătoririi Centenarului Marii Uniri“, a explicat Sorin Homeag.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *