Medicii de la Spitalul Militar au ajuns în Munții Poiana Ruscă

Medicii de la Spitalul Militar au ajuns în Munții Poiana Ruscă

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

O echipă formată din peste 50 de persoane, medici și asistenți medicali, dar și personal nemedical aparținând Spitalului Clinic Militar de Urgență dr.Victor Popescu Timișoara, monahia Anastasia medic cardiolog de la Mitropolia Bantaului, împreună cu voluntari, au continuat acțiunea caravanei medicale Uniți sub Tricolor prin Sănătate.

Medicii au poposit în localitățile Luncanii de Jos și Luncanii de Sus, din Munții Poiana Ruscă, județul Timș, la sfârșitul săptămânii. La această acțiune medical-socială am avut bucuria de a avea în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului.

Echipa medicală a oferit consulații gratuite în următoarele specialităţi medicale: cardiologie, O.R.L., chirurgie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie, ortopedie. La finalul consultațiilor medicale, membrii caravanei medicale au dăruit persoanelor vârstnice alimente și medicamente.

Caravana medicală Uniţi sub Tricolor prin Sănătate, este un proiect aprobat de Ministerul Apărării Naţionale și susținut de Direcția Medicală, ce se derulează pe întreaga durata a anului sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *